Nye tjenester

TerapiTjenester

Sissel Kjørren

Erik Sæthre Nilsen

SAMTALETERAPEUTER

Nye tjenester

 

Det er lagt planer for å utvikle tjenestene videre i 2020, og under presenteres noen av disse.

Hva vil komme i 2020?

 

 

En tjeneste som planlegges lansert i 2020 er ernæringsterapi. Her vil det bli fokus på hvordan kosthold kan påvirke vår mentale helse. Det er utført flere studier som kan vise til at et tilpasset kosthold også kan påvirke vår psykiske helse, og individuelt tilpasset ernæring kan være med på å forbedre livskvaliteten. I denne tjenesten vil vi kunne tilby en analyse som kan være et grunnlag for en kostholdsplan individuelt tilpasset hver enkelt. Ernæringsterapien vil være et samarbeid med Kostbalanse, som er en virksomhet som arbeider med individuell kostholds- og treningsveiledning.

(benytt gjerne linken under om du ønsker å se hva Kostbalanse kan tilby)

TerapiTjenester ønsker hele tiden å utvikle tjenesten, for å tilby sine klienter nye former for terapi og samtaler

 

 

 

I slutten av 2018 lanserte TerapiTjenester Online Terapi; der terapien foregår på nett hvor du kan være hvor du vil; om det er hjemme, ute eller på arbeidsplassen. Fordelen er fleksibiliteten og at du ikke behøver å oppsøke en klinikk for å få en samtale som du har behov for.

 

 

 

TerapiTjenester tilbyr også parterapi. Tjenesten vil være tilgjengelig både på Jessheim og på klinikken i Fredrikstad. Denne tjenesten vil betjenes av 2 samtalepartnere. Det er nå åpnet for å bestille disse timene på begge klinikker.

Trenger du hjelp?

982 20 354


Borgarveien 15

1633 Gamle Fredrikstad


erik@terapitjenester.no

Sissel Kjørren

Erik Sæthre Nilsen

SAMTALETERAPEUTER


Kontakt oss gjerne direkte på telefon eller e-post om du har spørsmål eller ønsker å vite mer om TerapiTjenester og hva vi kan tilby.

Følg også gjerne TerapiTjenester på Facebook for nyheter og innlegg.

© Copyright. All Rights Reserved.