Tjenester

Tjenester


Under finner du de ulike tjenestetyper vi kan tilby. De kan også tilpasses individuelt hvis det er ønskelig.

Individuell terapi

 

Samtaler som gjennomføres i terapirommet og timene har en varighet på 60 min.  Klienten selv bestemmer tematikk og tempo i programmet.

Det tilbys også walk and talk, som er gåtur utendørs. Dette kan inkluderes i den individuelle terapien.

Parterapi

 

Parterapi tilbys med 2 samtaleterapeuter hvor begge kjønn er representert. Samtalen foregår i terapirommet og har en varighet på 60 min. Ta gjerne kontakt for en gratis forsamtale på telefon eller på nett; eller kom til klinikken for å bli kjent med oss.

On line


Det er også mulig å bestille samtaletimer på nett. Du kan være hvor som helst og gjennomføre en terapitime on line.
Ekspertens rådJeg vet ikke om jeg skal kalle meg for en ekspert, men tanken om denne korte artikkelen, er å prøve å beskrive hvilken terapitjeneste som kan passe for deg. Terapi i seg selv kan kanskje høres litt skremmende ut, men det er rett og slett en betegnelse for en samling med samtaletimer mellom klienten (deg) og samtaleterapauten (meg). Tema og hvordan samtalene skal legges opp avhenger av hva vi sammen blir enige om, men det er du som styrer hva vi skal prate om.

Hva passer for deg?

Hva du vil trenge avhenger av hvordan din situasjon er og hvilke behov du har. Er det kun behov for en kort samtale om en problemstilling du sliter med, eller er det mer dyptgående utfordringer du trenger mer tid til å prate om.


Jeg tilbyr gratis konsultasjonstime nettopp for å avklare hva ditt behov er; da setter vi av ca 20 min. for å diskutere oss frem til en plan.

Jeg ønsker at du tenker gjennom følgende før du bestemmer deg for hvilken terapi som kan passe for deg.

  • Sliter du med stress og følelse av utilstrekkelighet vil jeg anbefale å benytte 4 - 6 timer.
  • Har du angstfornemmelser og nedstemthet og trenger å bearbeide en del krevende opplevelser og livssituasjoner kan det være nødvendig med noen flere timer; men dette er individuelt så vanskelig å anslå noe.
  • Står du ved et veiskille i livet og du trenger å prate om hva du skal beslutte deg for; avhenger det av hvor krevende og omfattende denne beslutningen er om du trenger 2 eller flere timer.
  • Har du kun behov for en kort samtale om en problemstilling du ønsker å diskutere, kan det være greit å bestille en enkelt-time..
  • Har dere utfordringer i samlivet, og trenger å ventilere eller snakke med 2 samtaleterapeuter med god erfaring, ta kontakt.

 

 

TRENGER DU HJELP?Er du usikker på hvilken terapiform og behandling du trenger.

Det er mulig å bestille en kostnadsfri konsultasjonstime for å avklare hvordan

din terapiform kan legges opp. Varighet på denne timen er 20 min.